Barion Pixel

Hogy miért kell engem ölelgetni? Mert akit szeretsz, azt ugye megöleled? Mert az ölelésnek már tudományosan bizonyított, hogy gyógyító ereje van! Nekem pedig pont erre van szükségem, mert bajban vagyok! A gyerekek figyelme és szeretete lehet a gyógyír a számomra! Segíts nekem, hogy eljuthassak hozzájuk és megtaníthassam őket a környezet és a Föld védelmére!

Bizonyára te is hallottál már a szeretet gyógyító erejéről, ami csodákra képes. Mivel úgy érzem, hogy mostanában nem törődtök velem, kissé elkeseredtem. Köztudott, hogy a bánatra a legjobb orvosság a szeretet.

Az érintés az egyik legjobb módja annak, hogy kifejezzük a szeretetünket. Ki ne tudná, hogy akit szeretünk, azt néha kézen kell fogni, megsimogatni vagy megölelni. Egy kísérlet szerint a doktorok tevékenysége is sokkal eredményesebb volt, amikor a betegük panaszát meghallgatták, és ez mellett még az érintés is részét képezte gyógyító munkájuknak. Nekem ti vagytok a doktoraim!

Ölelgess hát kérlek naponta minél többször, vigyázz rám, hogy újra jókedvre derüljek! Ahhoz, hogy egészséges maradhassak, sok-sok ökobarátra van szükségem! Olyan barátokra, akik nem csak önző módon magukra gondolnak, hanem rám, a Földre, és a környezetükre is tekintettel vannak.

Leszel a barátom…?

0
    0
    Kosár