Barion Pixel

Nevelés tudatosan, környezetvédelem játékosan! Azért jöttem, hogy a gyerekeket a Föld és a természet szeretetére tanítsam az ő nyelvükön. Ökobarátokra van szükségem, hogy egy szebb jövő várjon rám és rátok! Vágjunk hát bele!

„Földünk olyan, mint egy gyermek, aki szülők nélkül nőtt fel. Vannak, akik megpróbálnak segíteni rajta, de a legtöbben egész egyszerűen csak ki akarják használni. Még a saját gyermekeikre sem gondolnak, akik örökölni fogják ezt a szeretethiányos állapotot.” (William Paul Young)

Sokféleképpen hívtok: Föld, Glóbusz vagy kék bolygó, de a barátaim csak Glóbinak szólítanak! Bizonyára te is rácsodálkoztál már a természet szépségére, sokszínűségére. Biztosan észrevetted, hogy én egy sokszínú és élő bolygó vagyok!Ugyanúgy mozgok, lélegzem és érzek, mint ti! Sőt, még a szívem is ugyanúgy dobog ott legbelül, mint nektek! Csak az enyém nem piros, hanem zöld. Így hát én is szomorkodom, örülök, vagy éppen szeretek vele a meséimben.

Tudod, az utóbbi időben nem érzem magam valami jól. Mivel elhanyagoltok, akár a fenti idézetben a mellőzött gyermek, szeretethiányos állapotba kerültem. Egy kis figyelemre és szeretetre lenne szükségem. Emlékeztetni szeretnélek arra, hogy belőlem csak egy van, és ökobarátokat keresek!

Leszel a barátom…?

0
    0
    Kosár